Adobe

4 октобра, 2016

adobe

Adobe Systems Inc. je jedan od vodećih svijetskih proizvođača softvera i postavlja visoke standarde u produkciji različitih sadržaja u oblasitma dizajna, web i video obrade, kao i u automatizaciji poslovnih rješenja. Adobe mijenja način na koji ljudi stvaraju i razmjenjuju ideje i informacije – bilo kada, bilo gdje i kroz bilo koji medijum.anytime, anywhere and through any medium.

 

 

AdAcrobarobe Acrobat

Pouzdano stvaranje i razmjena PDF dokumenata i obrazaca.

Sa Adobe Acrobat-om na jednostavan način kreirajte PDF dokumente, skenirane papirne dokumente pretvorite u pretražive PDF datoteke, a papirne obrasce u PDF obrasce koje je moguće elektronski ispunjavati. Organizujte razne datoteke u jedan zajednički PDF dokument, zaštitite ga, sačuvajte i razmenjujte sa drugima.

 

 

Adobe PhotoshopAcrobar

Pouzdano stvaranje i razmjena PDF dokumenata i obrazaca.

Sa Adobe Acrobat-om na jednostavan način kreirajte PDF dokumente, skenirane papirne dokumente pretvorite u pretražive PDF datoteke, a papirne obrasce u PDF obrasce koje je moguće elektronski ispunjavati. Organizujte razne datoteke u jedan zajednički PDF dokument, zaštitite ga, sačuvajte i razmenjujte sa drugima.

 

AcrobarAdobe CS6 Packages

Kreiranje i isporuka dizajnerskih rešenja za štampu u najkraćim rokovima.

Profesionalni softver za isporuku dizajnerskih rješenja za štampu marketinških materijala, časopisa, knjiga, ambalaže i još mnogo toga. Zahvaljujući novim i unapređenim funkcijama za izradu dizajna, uređivanje fotografija, vektorsko crtanje i pripremu za štampu, nova verzija Design Standarda ubrzava kreativni proces i omogućava bržu izradu kvalitetnih kreativnih sadržaja. Ostvarite izuzetan kvalitet i u najkraćim rokovima.

 

AcrobarAdobe InDesign CS6

Stvorite i isporučite bogat interaktivan sadržaj.

InDesign CS6 i u najnovijoj verziji vodi glavnu reč u području izdavaštva, ovaj put optimizujući stvaranje višestrukih preloma iz jednog skupa sadržaja, uz pomoć novih prilagodljivih dizajnerskih alata kao što su Alternate Layout, Liquid Layout, Content Collector Tools i Linked Content.

Nova funkcija Liquid Layout koristi se pri primjeni pravila stranica da bi se automatski promijenio prelom za prikaz na mobilnim uređajima, uz prilagođavanje orijentaciji ili veličini stranice, kao i  pomoć pri započinjanju dizajna alternativnih preloma. Bilo da se radi o dizajniranju dokumenata za štampu, aplikacija za tablete, interaktivnih PDF datoteka ili izradi sadržaja za sve te medije, nove funkcije programa InDesign CS6 pomažu dizajnerima da rade efikasnije nego ikad prije.

 

AcrobarAdobe Illustrator CS6

Krenite novim pravcem kroz korišćenje ključnih vektorskih alata.

Illustrator CS6 koji ove godine obilježava četvrtinu vijeka inovacija u crtanju i dizajnu, krasi novi i moderni interfejs. Sada nudi bolje performanse i čitav niz novih funkcija i naprednih alata, uključujući Image Tracing Engine, Pattern Creation i Gradient Strokes. Novi interfejs optimizuje obavljanje svakodnevnih zadataka, dok novi, intuitivan pristup dizajnu i uređivanju uzoraka donose nov nivo preciznosti. Gradient Strokes omogućava dizajnerima crtanje poteza u koracima koji dosad nisu bili dostupni, a novi sistem performansi Adobe Mercury nudi brzinu i stabilnost, uključujući podršku za 64-bitne operativne sisteme Mac OS i Windows.

 

 

AcrobarAdobe After Effects CS6

Adobe® After Effects® CS6 omogućava još bržu isporuku kinematografskih vizuelnih efekata i dinamičnije grafike kao nikad do sad putem novog Global Performance Cache-a. Proširite vašu kreativnost sa ugrađenim istaknućima teksta i oblika, novim opcijama za maske i intuitivnim 3D Camera Tracker-om.

 

 

 

AcrobarAdobe Lightroom 5

Adobe® Photoshop® Lightroom® 5 omogućava brzu i jednostavnu obradu i upravljanje kako jednom, tako i cijelom zbirkom fotografija, a idealan je kako za profesionalce tako i za amaterske fotografe. Ova verzija omogućava još jednostavniju i bržu obradu fotografija od svojih prethodnika, zahvaljujući novim i unapređenim alatima, kao što su napredni Healing Brush alat za brzo i jednostavno uklanjanje nedostataka sa fotografija, Upright™ alat za prilagođavanje perspektive fotografije i mogućnosti efikasnog organizovanja i jednostavnog dijeljenja svih fotografija.